1:a Advent

Har varit en stilla dag och har inte nat spec. att skriva

Ga in pa min bildsida vettja =)

www.enefjord.pixbox.se

....




?

Jag vill något du inte vill
Vad ska jag göra?





Saknar förövrigt dig Mirre söt




Torsdag

Igar var Bettan, jag och barnen pa IKEA och at mat och bara slappa runt. Annars har vi stannat inne ganska mycket for att barnen varit ganska sjuka. Det har ju blivit valdigt kallt ute och barnen har inte de basta klader med sig.

Kevin ar ledig idag men han ar ivag och fixar bilen och lite andra saker. Blir val att storhandla ocksa idag.

En sak har jag funderat vadigt pa och jag har ej blivit klokare

Varfor har fransmannen alltid skor pa sig inomhus? (  ej hos oss )
Frankrike ar ju det land som man mest far hundskit pa skorna. Sa om man har en stor fest och bjuder in en massa folk sa far man nog rakna med att ens golv har spar av hundbajs vid kvallens slut!
Men Kevin sa att det var i deras kultur, fatter ej den kulturen =-/



Kallt!

Jag har hort att vinter tagit fart i Sverige nu, det har den val har ocksa. Men regnar det har i stan sa snoar det uppe i bergen. Det ar nog mer mot jul och i januari det snoar nere i stan. Men vill man aka pulka eller skidor sa ar det bara att ta bilen i 20 min sa kommer man upp till redigt med sno. 

Karin och Stina sover middag nu, Bettan fixar sig for att dra ner pa stan och kopa lite saker. Kevin kommer nog hem runt 13:00 och ater lunch. Ska fixa Pangius fisk med nagot gott till.

Kanna mig hemma i Frankrike har jag inte borjat gora an! Hoppas det kommer snart, for det ar jobbigt om man kanner att man kanske inte hor hemma har.

Varan tv har gatt sonder! Den stangs av efter typ 20 min nar man kollat, jobbigt. 



Kvittrar som en liten pippi

Det gor Stina!
Hon sov mellan Kevin och mig inatt, hon lag och sparkade Kevin i ansiktet hela natten men han tyckte hon var mysig anda.
Pa morgonen sa vaknade jag av att Stina lag och var vaken, da borjade hon busa och kittlas och kvittra som en fagel. Sa gick Stina o jag upp vid 8 och at frukost. Sen kom Kevin ut och joina oss. 
Bettan och Karin tittade ur sitt rum mycket senare de somntutorna.

Igar var Bettan och vi pa Grand Place ett stort kopcenter och kollade in en massa butiker dels en Disney butik som man blir som barn i. Och en tjej som jobbade i butiken tyckte att Karin o Stina var sa sota sa hon foljde efter oss i hela butiken och klappade dem pa kinden och sag till att de hade det bra.

Sen pa kvallen gick vi alla pa vernisagen pa spacejunk gallerian, Bettan o barnen stannade ett litet tag men gick hem. Kevin jag och ett par polare stack och akte skridskor pa ett stalle dar de hade disco ljus och musik. Sag ut som det gor i amrikanska filmer. Var riktigt kul, var sakert 10 ar sen jag akte skridskor.

Idag regnar det och vi stannar inne och myser

puss

Stackars syster

Syster min missade flyget i London ( till Grenoble ).
som tur det hittade hennes man ett annat flyg som gar nu snart, sa hon kommer fram runt 20:30 till Lyon. Sa Kevin och jag ska dra ivag om ett tag och hamta henne och de 2 sma barnen.
Men hon har fatt vanta pa flyplatsen i London i snart 7-8 timmar med 2 barn, ar nog inte sa roligt. sa jag far ta extra bra hand om henne och barnen nu nar de gor sa mycket for att komma hit.

Idag har vi inte gjort sa mycket, stadade har hemma eftersom vi hade ett gang killar hit igar som smutsar ner och stinker! speciellt en av dem, hans tasvett luktar hemskt, ska snart ha en regel att han bara far komma hit om han bytt strumpor och skor och tagit en dusch som han sallan gor! blaaa

Annars tog jag min dagliga promenad som jag alltid gor. I 1 manad nu har jag varit ute och promenerat fran 1-2 timmar varje dag.

Mixern gjorde goda fruktdrinkar igar, men killarna hade i lite for mycket sprit tyckte jag....

Langtar efter bettan och barnen, jag kommer sno barnen ibland sa far de sova hos mig. inget mysigare an med en liten sak som gosar =) 


YES

Nu idag sa har vi kopplat in internet. Tack grannarna som jag fick snylta av utan att ni visste!
Vi har bestallt ett packet som vi nu fatt med internet, tv och telefon i ett. Sa jag kan ringa hemnr till sverige gratis!
Sa ska jaga upp alla polare med hemnr som kan jag babbla pa hur mycket jag vill.

Imorgon kommer min syster hit och stannar i 3 veckor med sina tva sma, jag har forberett for henne med vagn barnstolar blojor tvattlappar o allt som hor till =)

Vi kopte en telefon och en mixer igar ocksa.




In the morning of the magicians


Min cover, spelar lite fel ibland =)

Hellu

Sorry for att jag inte lagger upp nagra bilder men det ar sa att Kevin mac inte vill lagga upp bilder just har pa min blogg, vet ej varfor.
Men ga in pa:

www.enefjord.pixbox.se

skaffa en ny dar eftersom jag hade sa manga mappar med gamla bilder pa den andra. Lattare att ha en ny.

Kevin fotograferar ju brollop och for nagra veckor sedan stalldes ett brollop in som han skulle jobbat pa, pga att killen forsokte ta sitt liv 2 dagar innan brollopet men han klarade sig. Kevin horde nagot om att familjerna fran bada sidorna hade brakat eller nagot. 
Och sa skulle han ha jobbat nu denna helg som kommer for samma par ( vet ej varfor de ens skulle forsoka att gifta sig igen efter vad som hant )
Och han fick ett mess av sin chef som sa att killen forsokte ta sitt liv igen och han klarade det denna gang.
Vilket liv han maste haft den killen, han ville val inte gifta sig stackarn.
Iallafall tycker jag att hela historien ar hemsk och helt fucked up.

Annars ar allt bra med mig, battre nu an nar jag skrev senaste inlagget.
Man kan bara kanna sig sa borta ibland, speciellt nar jag inte har nan av mina vanner att prata ut med langre.
Vi har nu fatt hem allt till internet, telefon och tv:n sa snart kan jag ringa hem till Sverige gratis och surfa utan att behova snylta fran grannarna =)

bye bye

Snyft....

Nu kommer det igen...oron och tomheten som jag kanner ibland.
Fragar mig sjalv vad jag gor har, och vad jag vill med mitt liv. 
Har en ganska jobbig period just nu, kanns inte kul att soka jobb eller att bo har. Onskar ibland att jag hade ett annat forhallande dar man inte behovde valja det ena eller det andra. 
Jag var sa ledsen igar att jag inte visste hur jag skulle ta mig till, fick panik och kande mig helt tom i kroppen. 

Jag har ingen att prata med...inga riktiga kompisar utan bara Kevins...jag vet inte hur jag ska ta mig till for att traffa egna. 
Och saker jag ser fram emot och vill.....det vill inte Kevin.
Borjar kanna att mina val och intressen inte betyder nat, och att jag inte har nagot som riktigt ar mitt.
Ibland vet jag inte om det var ratt att ge upp allt och komma hit...

Jag alskar Kevin men jag maste faktist tanka pa mig sjalv i forsta hand..

Ska dra och hamta upp Kevin fran hans jobb nu vid 5, sa ska vi dra till Grand Place ( ett kopcenter). Kolla in h&m lite och kopa lite saker tills ikvall. Vi ska ha folk till oss pa lite festligheter. Far se om jag ar pa bra humor ikvall for att traffa folk.
Jag vill verkligen inte kanna sahar...jag brukar alltid vara glad och inte ha problem med nagot sarskilt...


Saknar min Miriam att prata med.

Just varit pà IKEA

Har kopt gardinstanger till gastummet och sovrummet. Sen kopte jag lite annat som man alltd gor pa Ikea.

Ar valdigt glad nu faktist...Min syster med sina urgulliga barn kommer den 16 nov och stannar tills den 9 dec. Sedan kommer Johan, Maria och Erik den 27 dec - 3 jan. 
Vi har ju plats for folk i lagenheten sa det ar bra =)

Forra veckan blev det riktigt host/vinter vader har i Grenoble med sno i bergen och allt. Men nu i helgen sa blev det varmt och vi drack ol pa uteservering och jag hade bara linne! Konstig varld vi lever i.

Annars ar allt toppen med mig, fixar min cv och ska leta jobb. Det ar ju inte lika latt som i sverige...och att skriva sin cv pa franska ar ju inte det lattaste....





RSS 2.0