Candy Land

En fin låt av Cocorosie. En sån där man drömmer sig bort när man hör. Iallafall jag!
Annan fin låt som man får samma känsla av är Sad song.

Har haft en bra jul och träffat många kära vänner. Speciellt Miriam och Magali. Tack Miriam för de fina presenterna, det känns så kul att umgås med dig för man känner att vi alltid kommer vara vänner och vi förändras hela tiden men har alltid det där speciella kvar.
Mon Kevin kommer imorgon kl 17:10. Gissa om underbart! Ska det bli myspys och tid att prata med varandra om framtiden, lägenheten som vi ska leva i. Kevin och hans far var idag och mätte och kollade. Hans far ska fixa elektriciteten nu när Kevin är i Sverige. sedan blir det andra saker som att byta fönster, fixa isolering, bygga garderober, bygga om köket (vi ska ha en bar mellan köket och vardagsrummet) Kommer bli öppet och stort! Kevin har tagit bilder som han imorgon ska visa mig och som jag kan lägga upp här! 
image67

Soon to come

Allt rullar på i mitt liv just nu och det känns så skönt! Hittar småjobb här och där o det ger mig den ekonomi jag behöver.
Kommer att låna Mias lägenhet från 1/1 - 15/2 så Kevin och jag kan bo i, den ligger i Johannelund centrum. Sov hos Mia igår och hade det trevligt, vi tittade på Desperate housewives och sista avsnittet var såklart helt spännande.
Men men...lägenheten är perfekt för mig och Kevin, och Mias Afrikaresa kunde inte komma mer lägligt.

Om 9 dagar kommer Kevin, ska bli underbart att få träffa honom igen. Helt sjukt att vara ifrån honom såhär, men vi klarar ju det.
Vi testar hela tiden vårt förhållande....vara utan varandra en lång tid....bara vara med varandra dygnet runt i 6 månader. Men det håller ju och funkar utmärkt. Trodde aldrig jag skulle hitta någon så perfekt. Vi har ju snart varit tillsammans 2 år och inte tröttnat ett dugg på varandra. Han ser sin framtid med mig och jag detsamma. Hans familj och vänner älskar mig och tar så bra hand om mig.

Har träffat en kvinna som är i samma sitts som mig. Hon kommer från tyskland och bor med sin svenska man i sverige och har ett barn. Har pratat med henne lite om hur det känns och hur det blir när man lämnar sitt land, vad man behöver tänka på och känslor och allt.
Hon sa att det är viktigt för mig att ha någon som förstår sig på min situation och då hoppas jag att Jenny kommer bo där när jag flyttar (en svensk tjej från Jönköping). Hon har också en pojkvän i Grenoble och hon gick samma kurs som mig i Frankrike.
Jag känner att jag kommer trivas i Frankrike men då och då gråta och längta hem.....
Men nu när jag är tillbaka är inte allt så underbart som jag trodde det skulle vara, utan jag längtar hem till Frankrike.
Allt är så fyrkantigt och jag vill ha mer. Det är inget speciellt som stimulerar mig här nu och jag känner att det finns i Frankrike någonstanns.
Lilla Miriam får mig att gråta ibland, hon saknar mig så mycket och vill att jag ska finnas nära henne. Jag vill med men kan inte, inte just nu iallafall. Senare i livet.

Älskar alla mina vänner och de finns alltid där för mig det har jag märkt.
När jag kom hem kändes det som att jag aldrig hade åkt....

Scrubs

Jag älskar Scrubs och Kevin o jag kollar för mycket på det. Vi börjar hela tiden säga citat från serien.
En annan helt värd serie att se är Dexter, helt fantastisk handling och upplägg av serie.
Har haft en bra helg med gott sällskap, Mirre besökte Lkpg med sin vän Zack (lite knasig e han faktist).
Vi förfestade hos Jocke (mirres halvbror) i Berga. Ola, Johan, Erik och några fler. Sedan drog vi till Platens, men vi kunde nog festat hos Jocke hela tiden för hemmafester är ju faktist nästan alltid trevligast, tycker jag då!
Lördagen åkte jag ut med Mirre, Zack och Jocke till hennes mammas Cafe ute i Kisa, helmysigt ställe. Vi hjälpte henne med att ge glögg till kunder och städa o dona. Sedan drog jag hem till Johan o Maria, där Erik också var o terroriserade.
Och idag är jag slapp!

Detta är en rolig scen ur Scrubs som Kevin och jag har ett skämt om mellan oss. ¨
Detta är intro till Dexter


Fan vilka söta små liv

Mamma och Jocke kom hem med en tidig julklapp till hela familjen, en liten lurvkatt!
Helt underbart söt och gosig, bara 13 veckor.
image59

Mon Reve

Jag drömmer mycket, både om nätterna och dagarna. Alltid så mycket som rör sig runt i mitt huvud. Otroligt mycket runt min familj, tråkigt nog. Det är lite kaos nu så jag har svårt att komma igång med viktiga saker! Jobbiga saker som man inte vet hur man ska hantera, ellr det går inte att hantera. Hatar att vara beroende av min familj nu så som jag är. Men snart kommer jag ta Mias lägenhet så jag och Kevin kan få våran ro i. Skulle aldrig klara av att bo hemma med Kevin, skulle nog inte han heller.
Dras mer och mer till Frankrike nu och känner att jag kommer trivas, är så mycket som förändrats nu och som jag har svårt att hantera. Allt är inte så komplicerat livet i Frankrike som det är i mitt Svenska liv nu.

Nu på fredag får jag träffa en person som jag längtat otroligt efter! Nämligen Miriam min underbara sötnos! Hon är lik mig på alla sätt och vis, inte klädstil dock! Men Ärligt! Älskar dessa vänner jag har som jag träffade när jag var typ 3 år, de finns fortfarande kvar och med en härlig relation!

Är så stolt över henne! Hennes bok "det händer inte mig" ska bli film!


Glöggfest!

Det hade vi i helgen!
Fredag så kom Jenny och Jönsson till staden Linköping. Johan och Maria ställde till med glöggfest. Jag tog med nötter och fransk choklad så att det blev mysig stämning. Vi kollade på Idol och vi blev besvikna att Marie vann! Men vem blev inte det! Vi bubbla i oss glögg och öl, sedan drog vi ner till stan för att mingla. Vi hamnade på Mörners och såg en del kända ansikten. Där började vi beställa Guinness! Vi drog sedan till 55:an och drack till kvällens slut. Hade såklart Platens i huvet, men det blir nästa gång! Med sötnosen Magali såklart!
Vi sov alla över hos Johan och Maria och nästa dag blev lugn. God mat + glögg och film, kollde stardust. En bra film!
Idag var jag på babysim med min systers 2 flickor, mamman och pappan var med, de båda flickorna var så glada att busa i vattnet.
Imorgon ska jag och syster ner till kära Edsbruk, hälsa på våran mormor och Jenny, ska utföra några jobb åt Johan med!

Småflickorna!

Det är Karin och Stina det!
Har varit barnvakt 1 natt och är inne på min andra nu. Min syster jobbar natt och jag hjälper till. Första natten fick jag sova 1 timme! Nu vet jag hur det är att vara förälder till småbebisar! Stina som är 4 månader nu låg o log och va glad hela natten och somna snällt  runt 5. Karin som är 1 år och 3 månader sov hela natten. Min syster fick flickorna väldigt tätt! Men gud så mysiga dom är! Klart man själv vill ha en liten mini fransos eller fransyska! Haha

Ska in till ams imorrn för att gå på ett möte, börjar kl 10 tror jag, efter det skulle jag möta upp min käre kusin Johan som jag tycker så mycket om, hans flicka är också väldigt snäll!


Johans o Marias knasiga katter!

Rainbowarriors

Saknar min plutt Kevin, väntar på ett samtal från honom. Som tur det kan han ringa gratis till hemtelefoner, så då sparar vi en dyr teleräkning. Känns som en stor del av mig är borta, och det är ju Kevin! Har man varit så nära som vi nu varit är det svårt att vara ifrån varandra. Han får mig att känna mig hel på alla vis. Tack vare honom har jag upplevt så mycket och växt som person, om jag inte träffat Kevin skulle jag nog fortfarande vara kvar i Linköping jobbandes på Young. Han har alltid varit så fin och respekterat mig, och aldrig bråkat om något onödigt. alltid blivit sams efter 10 min!
Hans kompisar nästan avgudar mig =-) de gillar mig väldigt mycket iallafall, och vissa tycker jag är den perfekta flickvännen. Smickrande!

Fick just samtalet från Kevin! Lika härligt att höra hans röst och tankar! De ska nog boka biljetten imorgon och sedan kommer de om 3 veckor!
Fixfixfixa med nyårsplanerna!


RSS 2.0