Barcelona, gonna miss u!

Barcelona e nog en av de städer som är vackrast och mest livfulla jag varit i. På måndag drar vi till Biarritz i Frankrike för att fortsätta turnen, vi kommer vara mitt på stranden under Roxy jam ( surftävling för tjejer ).

Men innan det har vi 10 dagar betald semester i Biarritz, den perioden är till för sola och bada! Najs...........
Med det jobb jag har ser man mycket, det intressanta e att jag träffar kända konstnärer som Boris Hoppek och Miss Van också de artister vi arbetar med.

Miss Van
image14


www.artonfoam.com

Vi har nu uppdaterat hemsidan för våran resa och vi kommer fortsätta att lägga upp bilder. Det finns en flik under varje land som heter *On the road* och det  är mer när Kevin och jag reser och fixar allt!

Vi har nu varit i London i 9 dagar och vi  åker på söndag. Vi har mest arbetat, strosat runt på stan, ätit på resturang och kollat bio mm.
Kevin och jag satt på en uteservering när Michelle från Quiksilver gick förbi, hon ville att vi skulle följa med på VIP prämieren av Fantastic 4, där fanns Jessica Alba plus fler, men Kevin och jag valde grillat istället!

En kille från Kalifornien kom förbi Gallerian så vi snackade lite. Han älskar Sverige och skulle snart till dit  för att köpa ett speciellt klädes märke och för att leta upp Maja från The sounds!! Lite kul det.Nu ska jag till Gallerian och hjälpa Kevin

image5
Kaia Coopman - Art on foam

Im a star!

Känns som det iallafall!
Resan från Grenoble till London var nice men jobbig. Kevin och jag sov inte på 24 timmar och köra bil i London e inte kul! Vi åkte tåget från Frankrike till England lite underligt att åka under vatten....
Ajja sen så kom vi bort oss i London och Michelle från Quiksilver kom och hjälpte oss. Hon visade oss gallerian där vi visar Surfbrädorna, sedan blev det att parkera lastbilen vi körde och sen till hotellet som bara ligger 5 min från jobbet. Vi går och äter på resturang varje dag och jag kommer lära känna nya maträtter!!

Den 7/6 Torsdag hade vi öppningen och the staff från Quiksilver var där, de älskade brädorna och var avundsjuka över Kevins och mitt jobb......haha där får ni quiksilver London!!! 
Michelle hade fixat så 2 tjejer serverade mat och dryck till oss och gästerna...

London kryllar av Svenskar, de kryllar runt i hotellet, butiker och gator!

Lägger upp bilder snart!

ByeSitter i Chartreuse

Så nu sitter man i södra Frankrike mitt bland bergen!
Kevin berättade att Quicksilver kommer skicka kläder åt oss, 7 t-shirts och 15 stycken andra klädesplagg var som byxor jackor mm. Och jag kommer få från Quicksilvers damkollection Roxy bara för att göra reklam ! Jag kommer vara som ett barn på julafton Absolut!!! Igår hjälpte jag Kevin att fixa informationsskyltar om de olika artister som skall sitta brevid surfbrädan.
Ikväll blir det en fest hos Delfine så de flesta polare till Kevin kommer dit så vi får festa tillsammans innan vi drar.

Har en fransk bok som jag ska läsa under resan och inte att glömma boken om körkortsteorin!!!

RSS 2.0