En vecka

Så länge har jag varit hemma i Sverige nu! Riktigt skönt faktist, och saker och ting har förändrats mycket iallafall runt om mig. Man ser allt annorlunda. Allt känns så litet, men det är väl för att jag varit ute och sett så otroligt mycket bara de senaste 6 månaderna. Sedan har jag ju ett annat liv i Frankrike också. Jag har nu på mindre än 1 vecka fått vikariejobb på en förskola, underbart att bygga upp ekonomin igen!
Mina nyårs planer är nu bestämda! Blir Edsbruk i en lokal som jag hyrt. Alla Edsbruksbor kommer väl hoppas jag. Sedan är Kevin och hans tjejpolare väldigt sugen att komma o fira med mig! Hon åker hit oavsett om hennes kille o Kevin inte hänger med. Bara för att träffa mig, hoho så smickrande.
Love Cocorosie
image48


Cherry

image42
Milano! Vad kan jag säga! Jag bara älskar körsbär!

Jag lämnar France nu på fredag, kommer ta flyger från Grenoble - London och sedan London - Stockholm. Kommer in på svensk mark kl 9 på kvällen! Sedan har jag lite för mig i helgen, Jobba, födelsefest till johan och sedan allt annat att visa bilder berätta om alla 9 länder som vi rest till. Faktist e det 15 länder som vi rest genom.
England, Spanien, Frankrike, Tyskland, Polen, Litauen, Lettland, Ryssland, Tjeckien, österike, schweitz, Italien,Holland, Belgien och Luxenbourg. Puh allt detta på bara 5 månader och 16215 km med lastbilen!


Kommer sakna mon Kevin! Men kommer träffa många jag längtat efter

En tanke till dig sötnos!

Saknar dig sötnos! Lovar att komma ner till dig i Göteborg! Ska du spela för mig =-)

This is Pure!Bettans Barn                               Chartreuse                                                            Moi

Regina Spektor - Efter mig

Kanske New York!

Jag och Kevin har blivit inbjudna att delta i en konst utställning. Det är Christian från Berlin som annordnat det. Han har bjudit in kanske 40 konstnärer från hela världen, och temat är Rådjur! Hans artist namn är nämligen DeerBln.
Och jag och Kevin har börjat med våra, vi satt uppe en hel natt och målade! skitmysigt.
Utställningen ska visas i Berlin, i Schweiz och Kanske New York nästa år! Coolt.....

image32image34

Detta är min, men den är inte färdig än. Men måste vara klar innan jag åker till Sverige igen.

Hundskit!

När vi packade in allt i trucken för att lämna Milano, så la vi en del saker på trotoaren för att fixa allt perfekt! Då kom en gammal gubbe gående och kollade vad vi gjorde. Han blev irriterad att vi lagt saker på trotoaren, och stod och gav oss onda ögat. Han trampa omkring och såg jätte löjlig ut. Och jag såg den äckligaste hundskit jag någonsinn sett precis bakom gubben?..Och jag höll mina tummar att han skulle backa mer och trampa i den!

Och det var min lyckliga dag! Han trampa i den och där fick han den gubben ! Han ska lära sig att bry sig om andra viktigare saker! Hehe, det gjorde min dag. Sedan efter det var det 2 andra som naturligtvis trampa i samma skit!

 

Jag kan skriva om trevligare saker kanske

Nu har vi kommit hem till Kevin! Kvällen då vi kom hem drog vi direkt till ett par polare till Kevin. Vi började direkt dricka och ha en underbar kväll. Både Kevin och jag blev fulla och vi drog hem runt 3. Idag vaknade vi upp runt kl 13 :00 och jag gick ut på promenad. Helt underbart att vandra ute i bergen och jag hittade valnötter som jag gick och åt, hemma hos Kevin har de 2 valnöts träd. De smakar underbart!  

Underbara Cocorosie

Fabryka Trzciny


Allt man missar och upplever !

*Jag sa upp mig från jobbet och lägenheten. Jag sa farväl till vänner och familj. Jag tog chansen att leva ett annat liv. Det fungerade och jag kände mig hyffsat nöjd. Jag mådde självklart dåligt  ett antal gånger och fällde ibland tårar. Man är rädd att något ska hända när man inte finns där. Såklart hände det mig. Min morfar dog utan att jag fick träffa honom innan. Min syster var nära att få med honom när hon och Adam kom och hälsade på mig, men han ville ej och han dog dagen då de åkte till mig. Jag har inte fattat det än..Jag är en person som inte är bra på att trösta, gillar inte för känsliga stunder.

 

*Det är underbart att jag träffat Kevin men många gånger är det otroligt svårt. Hoppa mellan Frankrike och Sverige, jag som är rädd att flyga med! Det största problemet nu är att Kevin fått en 3 rums lägenhet av sin far som är betalt och allt ! Vi ska fixa den och sedan blir det flytt till Frankrike igen, för en längre period. Jag är rädd att flytta denna gång. Blir nog att flytta av mina möbler dit. Men har mycket plats i lägenheten för familjen och vänner som kommer och hälsar på. Jag kommer ju också åka och hälsa på i Sverige men är rädd att i slutändan kommer jag sakna mycket. För mycket !

Men va fan ! Jag ska vara glad !

 

  • Jag kommer ej betala någon hyra
  • Leva med min underbara Kevin
  • Leva i en lägenhet som vi själva fixat !
  • Vi ska skaffa en katt  =-)

 

 

 


RSS 2.0