Över 12000 km

Vi är nu i Tyskland för att visa utställningen under 10 dagar! Vi har lyckligtvis kommit hit under rätt period, för det e nämligen octoberfest! Öldrickande tyskar överallt o pissar överallt gör de nog med! usch!

Vi var i schweitz innan för att visa utställningen under Freestyle, det var hela dagar av skateboarding, snowboarding, motorcross och skidor! Var väldigt nice att se!
Men vi arbetade väldigt mycket med utställningen och prata med folk etc.
Vi var i VIP tältet och när jag skulle äta min lunch sa satte jag mig brevid killarna i Millencolin utan att veta att det var dom. Lite roligt! De hade en konsert under freestyle senare pa kvällen!
Träffade en kille som jag mötte under Roxy jam i Biarritz, han arbetade under freestyle för en tidning sa han kom och hälsade pa mig. Han ville ga och äta med mig och snacka, han verkade lite förtjust i mig ! hihi.

Börjar sakna vänner och familj otroligt nu, men jag kommer hem i mitten av november. Ska söka jobb med när jag kommer hem. Hoppas det e lika lätt som sist jag var hemma! Ska börja övningsköra med, sitter med teoriboken nu under resan som en idiot!

Ses snart!


äntligen ute ur Ryssland

Ryssland var det värsta landet jag varit i, alla är otrevliga, fula, giriga, blodsugare och onödiga. Finns ingenting att hitta i Ryssland, om man inte vill bli biten av hemlösa hundar som har rabies! Sprang flockar av hundar runt hotellet.

I tullen vid gränsen, tullen i moskva, tullen i moskva igen på  hemvägen och tullen vid gränsen igen. Vi fick samanlagt vänta 30 timmar på att de skulle stämpla o kolla igenom papprena. Helt sjukt onödigt.

Blev attakerad av 2 hemlösa hundar utanför vårat hotell men lyckligtvis sprang de runt och skällde och morra.

Lyckligtvis har vi blivit räddade av våran förmåga att inte prata ryska 3 gånger.

* Av polisen för att Kevin körde om en lastbil där man inte fick( polisen ville ta Kevins körkort)
* Att betala parkering
* Vakt i ett köpcentrum för att det pep om Kevin

Kommer aldrig igen åka till Ryssland

               

RSS 2.0