Underbar dag

Denna helg har varit väldigt härlig.

Fredag: Bestämde jag och Johanför att ta en sån där känd After work, Mathilda en tjej från jobbet hängde med oss då. Satt på 55:an från  20:00 - 01:00. Sedan kom Jenny plus kompis, och vi drog vidare till Platsen.

Lördag: Var jag brorvakt! Var väldigt kul att spendera lite tid med min knasige lillebror Oskar som är 4 år.
Men det otroliga var när vi gick ut på picknick, och drog ner till Roxen. Hittade en fin liten väg ner till sjön..Efter att vi suttit där och fikat skulle jag packa ihop väskan. Sedan hör jag ett plums och skvättande. Jag såg då att lille Oskar gått ut på en brygga som låg ner i vattnet och hade tappade balansen och ramla i. Jag sprang då snabbt o hoppade i med alla mina kläder och drog upp honom. Livrädd blev jag när jag såg lillkillen ha panik i vattnet och inte kunde simma. Det var inte så mysigt vatten där heller. Lerigt och sunkigt. Sedan låg han i vagnen på vägen hem i chock och sov nästan.
Han sa: Bryggan puttade i mig, den var busig....hehe älskar lille Oskar och hans knasigheter.
Söndag: Blev slappdag och filmkväll med andra bror Adam.

 


Har varit ute på lite loppis äventyr den senaste tiden och införskaffat mig lite prylar som jag samlar på, som denna skönhet.
image131
Gefle "Zarah" från 50 talet

Moi, j'amie bien Cocorosie!

                                                  image130
                                                     Pourqoi les deux fille sont formidable comme ca?

Avklarat än så länge....

*Teoriprovet då! Klarade jag ju förra veckan. Och nu har jag bokat halkan som jag fick tid för den 19 maj och sedan är det ju uppkörningen och det ska jag verkligen träna för nu. Måste ut och köra mer!

*Och jobbar som en idiot nu känner jag, ofta att jag får bokat på en förskola från 8:00 - 15:00 och sedan Norstat 16:00 - 21:00 Så jag är helt slut om dagarna men fan vad det känns bra. Skulle aldrig klara av att vara arbetslös och bara slappa hemma.

*Har börjat läsa en bok på Franska nu med "Une ile trop loin" heter den, är en svensk författare och bok från början. En ö i havet är orginaltiteln. Förstår ju inte allt men det är ett bra lärosätt för mig. Kevins polare har föresalgit lite olika jobb för mig i Frankrike. Ett är att ha kommunikationen mellan ett svenskt klädföretag och ett militärt företag i Frankrike. Skulle vara kul och intressant. Och sedan att lära ut Engelska åt personal på företag. Sedan ska jag kolla upp hur min Barn och fritidsutbildning gäller i Frankrike så man kanske kan börja arbeta med barn.

*Har Mias lägenhet tills juni/juli och kommer nog att arbeta tills då också. Förskolejobben kommer nog att börja ta slut framåt juni eftersom det inte är så stor efterfrågan om vikarier då. Norstat kan man arbeta dagtid i juli men får se om jag blir kvar så länge.


Måste ju vänta ut lillpojken från Kristins mage! Så man får se Ola som far! hehe, kommer bli ganska konstigt att se men helt otroligt på samma gång.
Då kommer man verkligen inse att man börjat bli vuxen.

Vad sägs om sommar kanske?Eller Barcelona? Me want

Barndomsvän!

Älskar dig och känner mig alltid nära dig på ett eller annat sätt. Vill vara mer aktiv i ditt liv men våra liv korsar varandra och avståndet är stort! Det enda jag får ångest över för att flytta till Frankrike är för min mamma och Miriam. Annars är mitt liv perfekt....men man måste ju ha något problem i sitt liv annars vore det skrämmande.

Igår var jag ute med syster och kusinen Jenny plus gamla polare till dom. Kul att umgås och snacka med deras gamla umgänge! Vi hade väldigt kul och kvällen avslutades med Max.

Idag ska jag fixa lägenheten och sedan sticka ut och vara barnvakt till Karin och Stina så Syster + man kan ha lite tid för sig själva! Det är viktigt för dem.

Kram o hej

Göteborg

Här sitter jag i Miriams lägenhet och tokslappar!
Jag kom hit igår, vi började med att förfesta i lägenheten med trevligapolare till Mirre. Sedan gick vi ut till ett ställe som heter  Monochrome där det fanns alla möjliga konstiga människor, men roliga dock. 2 var utklädda till orcher och 1till riddare med utrustning och 1 kille som såg ut som en servitris på en gaybar, han hade bar överkropp och rosa ängla vingar. Träffade typ bara hälften av Mirres nya Göteborgs polare och jag blev helt snurrig av alla nya intryck!  Drack mörk god öl och försökte dansa med i deras stampande, sen blev jag trött och gick hem med en av Mirres polare vid namn Brandon, vi lagade till nudlar och ägg och lyssna på musik. Sedan staplade Mirre in kl 6 på morgonen och vad färdigfestad

Vi har just sett The passion of the christoch ätit, vi ska snart fortsätta kvällen med att baka muffins och kolla på ännu en film. Åker hem imorgon eftermiddag och hoppas på en fika med Magali, hon åkte tyvärr till sin tjej denna helg och kommer imorgon.

Kevin har nu skickat iväg våra målningar som ska vara med i utställningen. Temat på utställningen är "Rådjur"och det kommer vara 40 olika personer från runt om i världen som deltar i utställningen  De ska visas i Berlin, Wien och kanske Vancover och New York
image125
Detta är min
image126
Och detta är Kevins

RSS 2.0