J´aime la vie maintenant!

Oui, le 8 mars je revenir au france pendant deux semaine. Le 10 mars c´est le anniversaire du Kevin et biensur je veux faire le fete avec lui, parce que il es mon coeur! Je veux vivre avec lui et en France.....

Hehe....jag försöker bli bättre på Franska. Stava är inte alls lätt men det går ganska bra ändå. Måste börja prata franska med Kevin också och han lära sig svenska.
En funderare bara...våra barn kommer säkert tala 3 språk....underbart!

Helgen har varit otroligt lugn och skön.
Fredag så jobbade jag till 8 och efter det stack jag till Maria och Johan för att kolla film. Blev A lot like love för den gick på tv:n
Lördag vaknade jag upp hos Maria och Johan, vi gick sedan till Ikano för att träffa Robin, Johanna, Gordon mfl. Efter det åkte jag hem till Östra Harg för att se till mina kära bröder. Vi hade super myskväll med chips godis och film!
Söndag var slappdag hos syster med barn. Underbara Karin och Stina är vackra barn!

Och imorgon blir det förskolejobb sedan telefonjobb! Får hela veckorna uppbokade hela tiden, så
pengarna rullar in....yes!
 Är lite inne i en Beatles period nu, inte så konstigt kanske. Men denna låt är underbar.

Längtar nu........8 - 22 mars blir det Grenoble

Jag längtar och väntar mycket nu på att jag ska åka till Frankrike. Känns skönt att byta miljö och liv så där ibland. Klart jag vill ha tryggheten och lugnet, men det är kul att va ute och fara med =-)


.......................................Gud vad glad jag är!

Love you!

image94
Soon we will meet again love......

Across the universe

Underbar, behöver inte säga mer. Tror de gjorde denna film för att göra mig glag =-)
Beatles fan som jag har varit hela mitt liv

Where!?

Jag kan se bilder i mitt huvud över platser som ej känns främmande. Det kan vara gränder, parker, kan vara människor med....Så ibland ploppar det upp! Men ja det var London eller Milano etc. Älskar alla dessa underbara minnen jag har från resan, kommer följa mig hela livet och Kevin lika så. Den mannen i mitt liv som aldrig kommer försvinna! Inte medvetet iaf.
Det är ju honom jag har alla dessa minnen med, lite minnen har jag ju själv efter att strosat runt och bara levt.
image93

In Milano drinking a fuckin real Expresso *gah*

Kevins och mitt Storknest!

Kevin skickade just bilder från hur lägenheten nu förändras! Hjälp! Men gud vad fint det kommer att bli.
Jag åker till France den 8 -22 Mars! Yes......

image92

Me Love Piano

Eftersom jag nu är sjuk och bara ska stanna hemma så får jag ju också sysselsätta mig! Som tur det har jag min fina synt med mig som kan rädda min ensamhet.
Jag gillar att lyssna låtar och sedan klinka efter..gör det ofta och för mycket.
Jag börjar på en låt jag gillar väldigt mycket och efter ett tag slutar jag för att jag kom på en annan låt med en fin slinga i!
Men nu har jag knegat ett tag till låten The Scientist av Coldplay. Sjukt bra låt..
Fått ihop alla delar snart så jag äntligen kan spela hela låten. Oftast kan jag inte spela hela låtar för att jag är så rastlös och inte orkar sitta och klura så länge.
Har försökt med It´s been done av Angela Mccluskey och det har gått bra den även om jag inte hittat ackord på internet. Väldigt svängig och glad låt att spela.

*Här spelar jag Thank you av Dido (en låt jag kunnat vääldigt länge) Tänkte spela in The Scientist med fast när jag är klar. Bakgrunden är inte så fin men det spelar ingen roll!Its to late!This one is just for messing with you Kevin! Love you every day!

.

Oh I am what I am,
I'll do what I want, but I can't hide
I won't go, I won't sleep,
I can't breathe, until you're resting here with me......
image91

What im waiting for...

image89image90
You and me babe!


For the sun!

Extremt bra låt av Amanda Jenssen. Lyssnar på den mycket!

Idag har jag städat hela lägenheten och det känns underbart! Finns typ inget härligare än en nystädad lägenhet! Kan man bara slappna av och skita ner igen!
Var ute på en låång promenad med Martina, var väldigt trevligt och behövande!
När jag precis hann innanför dörren ringde Miriam och ville fika. Hon har varit här idag eftersom hennes pappa fyller år idag!
Vi gick till Steve´s och pratade om våra liv! Helt underbart att träffa sötnosen igen och överaskad blev jag att hon kom upp idag! Puss Mirresöt
image85

Aptrött

Jag sitter hemma ikväll, tog ett beslut att ej åka och ha kul med mina kompisar! Eller jag kunde inte, jag föll ihop i sängen och somna. Denna hemska snöstorm idag tog kål på mig idag.

Hade en väldigt trevlig kväll igår!
Började med att jag gick på förfest hos en polare till Martina, där träffade jag många kändisar man inte sett på länge. Gillar en sån dag då man helt plötsligt träffar en massa folk man inte träffat på ett tag.
Sedan blev det promenad till heliga Platens där man alltid har en trevlig kväll.
Fick dock lite skamliga förslag åt höger och vänster från killar. Pojkar kan allt vara busiga ibland, även om de har flickvän! fyskam.
Träffade Nathalie med ute och det var trevlans det!

RSS 2.0