Tu me Manques aussi Magali!


Saknar när du alltid spelade så fint för mig sötnos, saknar dig faktist ofta och mycket!
Kommer ihåg när du tog med mig till universitetet bara för att spela på flygeln när jag vara ledsen!
Älskar dig babe!/ Din Körsbär =-)

Körkorts teori

Gjorde det idag på dropin tid...min kära syster sparka dit mig och ville att jag bara skulle testa för att se hur mycket jag kunde, har ju typ läst boken 2 ggr och kollat lite papper......

men jag fick 52! Godkänt vad 54....hehe inte långt ifrån. Men nästa gång ska jag klara det.

Hell Yeah!

Tu me manques Kevin....

I miss you like hell now! Its been 2 week since you left and ive been working a lot, its good so i can build my bank account for France and the driving licens of course! I hope you had a nice time in Munchen during the ISPO, i know it was hard for you and fucking much work but i can understand it was like the the time we had during freestyle or something like that. But of course more art works and work for you!
Im waiting that you come home to Grenoble so we can talk for longer while and that you can describe for me everything!
Im reading some from the book to learn for the test today. My sister want me to do this test today just to feel and see how it goes, even if im not ready for it yet! But i did al this test online and i passed it good! It would feel fucking good to have that part done!

I fucking miss you babe and want us to live together soon, its not much time left but it will feel like that. And im really glad to come to France in marsh.

image82
puss Kevin

Morgon Kaffe

image81

Alltid starta min dag med en kaffe.....mums
Idag ska jag ha min första riktiga arbetsdag på Norstat!
Haha såg att koppens öra döljer lilla Arnes snopp på bilden...*fniss*

Grattis syster

Ännu en arbetsdag avklarad,färdigtvättat, mätt och sitter och njuter av musik jag inte hört på länge!
Ett glas vin har jag också förtjänat.


Är så många saker och ting som plötsligt händer och förvånar en.
Som idag fick jag reda på att min halvsyster Cecila har fått barn, hon är 22 i år. Hon är från min
fars sida och jag träffar henne inte alls ofta.Visste ju inte ens att hon var gravid, inte min pappa heller dock.
Men för den delen bryr han sig inte och det hatar jag honom för. Det är hans dotter och han har aldrig visat att hon är hans dotter.
Hon bor ju bara 1 ½ timma från där han bor. Otroligt vad många män inte är mogna att ha barn. Inte ens när de blir gamla. Min är nu en skit till far. Aldrig känna att man kan räkna med honom.
Hoppas jag aldrig blir som min far...


Pianospel ikväll

Faktist uppskattar jag denna tid jag får för mig själv just nu, jag kan sitta och tänka och klura vad jag än vill. Jag plinkar på mitt piano då och då. Tittar på nån serie då och då, ja till och med pillar på datorn då och då.
Jag har mycket jobb just nu och det känns underbart, får nog min lön redan i slutet av denna månad. Då ska jag direkt börja sätta in på mitt sparkonto så jag har till körkortet och början på min ekonomi för framtiden i Frankrike.

Fan vad jag längtar nu. Kevins far fixar så otroligt mycket med lägenheten och det går snabbt! Han har rivit allt, tagit ut badkaret. Så snart är det att bygga upp den igen till en helt ny och fin lägenhet precis så som jag och Kevin vill ha den.
Jag har planerat att åka till Frankrike i Mars eftersom att Kevin fyller 25 år! Det får jag ju inte missa, då e jag en urusel flicka. Men jag kommer hem till Sverige igen efter det för att fortsätta att jobba och samla pengar.

Kevin åkte ikväll till Munchen för ISPO. Han åkte med gallerian och ska bygga upp allt för utställningarna. Han har kontakt med all media också, han är helt otroligt duktig Kevin och jag är så stolt över honom. Jag hoppas att Gallerian hittar ett sätt att anställa honom snart, annars måste Kevin hitta annat arbete.

Dags att sova nu kanske, ska arbeta på 2 olika dagis imorrn!

Godnatt
image80

Myskväll själv

Nu känns det lite konstigt att sitta i lägenheten utan Kevin, första natten jag ska sova själv i denna stora säng! Snälla Kevin kom hit ikväll!
Idag så har jag fått flera samtal om arbeten, imorgon ska jag arbeta på en förskola, på torsdag med. Sedan på fredag ska jag på utbildning på Norstat (marknadsundersökning). Bra att ha ett sådant arbete och få in en fast lön. Sedan kan jag hoppa runt som vikarie som jag nu gör så arbetar jag på norstat på kvällen.
Måste ju jobba mycket om jag ska ha råd med körkort OCH flytta till France på heltid!
Lägger upp lite mer bilder som Kevin tog på mig.
Han fick ihop typ 100 bra bilder men alla kan man ju inte lägga upp. Jag är inte så egenkär men det är kul med fina bilder på sig själv!


Kevin kan

image73
Nån dag innan Kevin tog planet till France igen så hade vi lite fotografering för oss själva. Lite roligt att posa omkring och sedan att bilderna blir väldigt bra! Kevin ser alltid mig som den jag är och står ut med min sjuka humor och sjuka skratt. Men men....Vi hade väldigt kul den kvällen, kommer bli fler sådana i framtiden.

Puss och love you babe


Söndag

Nu ligger Stina framför mig och busar, Karin busar också runt men i hela huset!
Min syster + man var ute och festade tillsammans igår så jag tog äran att se till dessa små underverk. Bara älskar dom små liven, även om man inte får sova så mycket om nätterna ibland så är det mysigt att ta upp lilla Stina och hon ler i mörkret!
Kevin åkte hem igår och jag saknar honom otroligt. Helt sjukt vad jag älskar karln. 
När Kevin kom till Frankrike hämta hans pappa upp honom och de åkte direkt till lägenheten så Kevin fick kolla runt nu när den är helt trashad. Kevin ringde och berättade att  hans pappa legat och klurat ut hur allt ska fixas. Och vi kommer ta ut badkaret på toaletten så vi får en stor dusch istället, mycket bättre eftersom toan är ganska liten. Sedan har hans pappa tagit bort innertaket väggar allt kakel på toan och köket. Så Kevin ska börja att ta bort gamla tapeter.
Lägenheten kommer bli otroligt fin när den är klar. Kevin far ska ha en sån stor kram och tack till allt han gjort och gör. Har inte hört om någon bättre pappa än Jean Rene. Köpte liksom lägenheten när Kevin var liten och hyrde sedan ut den och nu är den betald. Han har till och med fått in en massa hyra över till renoveringen så antagligen kommer Kevin inte behöva ta lån till ett dugg,.
Kevins pappa och mamma var oroliga över att jag inte skulle gilla lägenheten....hehe men det behöver dom inte oroa sig över.
image68Kevin
image69Stina

Hihi

De ringde fran en forskola jag arbetat pa forut, de vill att jag ska borja som vikarie hos dem. Ska dit imorrn ocj arbeta nagra timmar. Kanns sa otroligt skont. Borjade bli lite orolig over att inte hitta jobb.
Men det loste sig!
Har borjat ovningskora med! sa formodligen har jag korkort om ett par manader.
Ska ner till stan nu med Kevin, ska traffa mamma och syster.


RSS 2.0