New stuff

Har köpt lite nya grejer idag! Förtjänade det väl!
image152
Min fina Element top! Med en söt luva baktill

image153
Och mina lovely Adidas skor! mums alltså....

The Story Of The Impossible

Jag har nu börjat spela denna låt på piano, har kommit en bit nu men är bara lite små detaljer kvar.
Ladda upp denna för att visa min Ryska kompis...spelade in den snabbt och det är ju inte den bästa kvaliten!Vackra människa....


Yeah I

tell you something.......

Härlig helg då! Precis en sån där som allt bara faller på plats och man känner sig fulländad.

Fredag var det jobba som gällde och sedan spelkväll hemma hos Milla, riktigt trevligt med bordspel mer sånt!
Lördag var det Bob Marley Minneskonserten i blacka som jag gick på med syster+ barn och man. Vi satt på en filt och lyssnade och njöt av solen, Kalle Baah spelade utomhus iår.
Sedan kom jag hem och fixade mig för kvällens äventyr, och det blev det kan jag säga =)
Svängde förbi stångån för att ta en öl med Martina + gäng, stannade där 30 min el så och drog sedan iväg till Ryd för att träffa Lille Peter =) Gissa om jag blev glad att se honom. Har inte setts på över 3 år!
Vi satt på balkongen hela kvällen/natten och bara snackade minnen och livet! Skönt att han kunde fylla ut med de små minnen och detaljer som jag ej kom ihåg. Kom hem runt 4 den natten.
Söndag var väldigt slapp och jag promenerade lite och städade, sedan var det jobb från 3-9, men det var väldigt trevligt det med...


Ohh jag längtar!

image140
Den här fina har Kevin och hans pappa byggt. Det är såklart till badrummet, och den ska hänga 25 cm ovanför marken. De håller på att bygga ett skåp som ska sitta över toan också.
Hans morbror har byggt alla väggar och tak i badrummet nu så de ska börja bygga duschen.
Sedan så ska han bygga väggarna och taket i alla andra rum nu i veckan. Så det börjar bli klart snart!
Kevin vill att jag ska vara där och bli lika ivrig som han är...men det är jag kan jag lova!

Så där mysigt....

Jag hade en väldigt givande valborg, en liten mysig grillkväll med Kusinen Johan och Matilda från jobbet. Sen kom Johans tjej Maria när hon slutat jobbet.
Vi drack vin och öl, lyssnade på skön musik och hade en sån där kväll man inte kommer glömma, även om inte så mycket hände. Vi hade en vegetarisk grill till Johans svampkorvar..och en grill till Matildas och min flintastek. Vi satt ute på gården där jag bor, under ett stort träd. Och flyttade senare in oss till den lilla etta jag har och spelade piano och lyssnade musik och drack. Natten avslutades runt 02:30 och jag sov gott =)


RSS 2.0