Möhippa

Hade vi för kära mamma i fredags.

Slutade jobbet vid 14:30 och skyndade mig hem till min far för att lämna hans bil som jag lånat. Då lurade jag dit mamma så hon fick hämta upp mig, så körde jag och svängde aldrig in där vi bor utan fortsatte till stan.
Vi möttes upp vid simhallen eftersom vi hade romerska badet på schemat.
Bettan hade fixat en mumsig korg med feta ost, oliver, kex och några andra tjejer tog med sig dricka, där satt vi och badade bubbelpool och bastade (var bara för tjejer den dagen).
Sen drog vi till kikkobar där vi beställde flera flaskor vin och åt god mat. Vi gick sen till Mörners eftersom mamma ville det, där satt vi och drack och mamma fick shot efter shot. Så klart kom en massa killar och ville störa tjejkvällen.
Sen bar det av till Platens och vi stannade tills 2. Var en helt lyckad kväll =)

Så ska min mor gifta sig på lördag =) Ska hämta upp Kevin kl 4 på fredagen, ska bli otroligt underbart och mysigt att träffa honom. Men han åker ju hem på söndagen igen. Sen är det 1 vecka kvar tills jag flyttar...börjar bli nervös. Men allt kommer nog att gå bra!
Ska nog träffa Miriam nu idag, gjorde det i fredags också på Platens.

Trött =)

Nu har jag haft en sen "semester" och har bara slappat  och blivit trött, så jag märker verkligen att jag måste ha något att gör för att vara pigg! Jag var som piggast när jag hade 2 jobb på samma dag. Men snart börjar jag jobba på en förskola i 7 dagar.  Då blir jag nog piggare =)

Snart blir det ju bröllop och allt! Är så glad för min mammas skull och hon är så lycklig.
Kevin kommer till bröllopet, men han kommer på fredagen och åker igen på söndagen, han har fått jobb nu hos en tidning så han kan ej ta ledigt.
Är glad för Kevins skull också över hans jobb, han verkade så orolig över att inte få jobb innan jag kommer till Frankrike.
Och hela lägenheten är så gott som klar, de har jobbat otroligt mycket på den nu så att den är klar tills vi kommer ner =)
Den 5 oktober så åker : Jag, mamma, Jocke, Adam och Oskar ner med flyget till Grenoble. Det betyder så mycket att de alla kommer ner och ser vart jag ska bo och träffa Kevins familj. Mamma och Oskar ska flyga för första gången =)

Ja nu ska jag se nåt skitprogram =) byeFin utsikt från balkongen i france =)

Here babe!


I just wanted to show you some cool stuff!
Kiss

She and Him

Gillar verkligen deras musik
Söta sångaren Zooey Deschanel är ju en cool liten skådis hon.


RSS 2.0