Stinta!

Den goa lilla tjejen ska jag ha äran att ha hos mig ikväll/natt. Hon är speciell på alla sätt och vis, påminner mycket om mig när jag var liten (alla säger det) Ska se vad vi hittar på för bus.
 Hon åker hem tidigt imorgon eftersom att jag ska med bussen till stockholm runt 10.
Ska bli så roligt att besöka huvudstaden! Ska bo hos min söta Indier Momin, få indisk mat, snacka, och minnas tillbaka på gamla goda tider då han bodde i Kevins lägenhet. Ska träffa andra söta kändisar också, och jag blir av med min prideoskuld! Var inte tanken, men det blir bara så =) Åker hem lördag eftersom jag ska jobba på kvällen.
Men det blir några dagar iaf och jag ska försöka hinna med så mycket roligt jag bara kan!

Här är en annan favvis just nu


when i grow upWhen I grow up, I want to be a forester
Run through the moss on high heels
That's what I'll do, throwing out boomerang
Waiting for it to come back to meTvå nya som jag pärlat =)


J´adore and its mine!

DreamHar haft en väldigt bra vecka!
Städat lägenheter med far och hittat massor av kulheter =) Som fina gamla kläder jackor ja en hel del!
Var ute med Mia och Josse i tisdags och det slutade som många tisdagar slutat för min del, full och ute tills solen går upp....låg bakfull hemma på onsdagen och Mirre kom till stan...Vi fikade på stan och gick sedan hem till mig för att lämna av packning. Sedan poppa vi popcorn och drog till utebion i trädgårn, de visade filmen "oh brother where art thou" En svinbra film, har sett den förut.
Sen så träffade vi kändisar och slutade på Platens! Riktigt fint ;-)

I fyllan bestämde Mirre och jag oss för att efter nyår blir det Norge för våran del...Vi flyttar dit och jobbar! soo sweet!
Man blir ju bara galen av att stanna i denna stad....är ju helt sjukt när man sitter på 55:an eller "ågatan" som nu gamla yngves heter pah, och man träffar alla sina vänner, antingen sitter de där och dricker eller bara går förbi. Kan ju vara ganska så charmigt men i längden känns det lite....ja tråk!

Har hållt på att fixa min lägenhet eftersom jag får in saker hela tiden i den så det blir stökigt sååå fort! Blir nog att gå ut ikväll också, sen jobba lördag. Sen har jag ledigt tills nästa lördag...hade tänkt åka till Stockholm och hälsa på polare, fick ju veta att det är pride då också ;-)

Här kommer min "veckans hit"


Finaste!


Dags för att tatuera mig igen!

Jag älskar min Hanna, my cherry, så otroligt mycket som om hon vore min riktiga syster, en sann själsfrände som jag känt sen jag var typ 4 år. Hon är den sanna vännen som verkligen tar mig precis som den jag är trots att vi är så olika ibland, hon är den enda som har exakt samma sjuka humor, står ut med mina humörsvängningar o mina galna bravader, lyssnar alltid, finns Alltid där & har aldrig några krav på mig! Jag kan räkna på min ena handen dom gånger vi blivit arga på varandra & dom bråken har inte varat länge.

Jag ska därför skaffa en exakt likadan tatuering med Hannas namn under, två körsbär, på samma ställe som Hanna. Som en symbol över hur tacksam jag är för att ha en evig vän som henne.


Vart du än tar vägen, så kommer jag alltid vänta på dig och aldrig sluta älska dig vännen.

<3
// Miriam Sennehed


Ingen har någonsin berört mig lika mycket som detta! Sjuka,konstiga helt störda Mirre förvånar en jämt!
Älskar henne mer än vad man kan beskriva på något sätt. Önskar jag kunde visa henne mer hur mycket hon betyder för mig och verkligen ställa upp för henne när hon behöver!
Hon är en av de människor jag i livet beundrar!Puss Babe!


I undressed you with my eyes i have

Long time no see!
I haven´t been really good in updating my blog! 

Fick idag ett infall och åkte ut till min far....så nu siter jag här och har försökt att spela trummor elgitarr och lite sånt! Ska nog dra til Bondeflickan Emma snart och se vad hon pysslar med!
Denna sommar har inte varit så händelserik som jag velat, men det har jag ju mig själv o skylla för. Tråkigt när man måste jobba liksom =-/..... Iaf varit på Arvika och haft sjukt roligt, så festival är något jag måste göra varje sommar känner jag. Blivit en tur till sommarstugan också badat och känt mig lite mer nära naturen! Stadsbo är ju inte mig grej helt!

Känner mig fortfarande otroligt rastlös här i Linköping...Vill någonstanns, och har sett bilder från Roxy Jam och blivit så sjuk av avund!! Surftävlingen är i Biarritz och det är så vackert där! Vill åka dit igen och bara va.

Hade ett ganska så intensivt samtal med Kevin för några dagar sedan, var jättejobbigt. Men man fick sagt allt som man tänkt och funderat på. Vet inte heller vad han har tänkt med oss, han säger att han fortfarande vill ha mig men det är ju liksom 8 månader snart där vi inte setts....vet inte om han lever lite i en fantasi värld eller vad...
 
Hade en väldigt konstig känsla för några dagar sedan....Var ute i spöregnet och blev så otroligt törstig! Kändes liiite fel..men men.


Här kommer lite bilder
Här borde jag ha varit!

RSS 2.0