omg


She still fucking amaze me
I just love her


If you have a craving I'll get it for youVar inne på Keep a Breast´s hemsida och hittade lite prylz som jag bara måste ha!
Lön! Kom till mig =-D
Jag måste ju erkänna: I love boobies!Fredags kväll...

Just nu tittar jag på den ljuva serien....L Word
Den serien är ju inte lite sjukt bra..och det är sista säsongen..fuck!*buhu*

Jag är ute hos mor nu för att hämta mitt paket som Kevin skickat till mig.  Jag har fått alla mina kläder jag saknat...fick säkert 10 par jeans =) Och testade dem, och ett par åker nästan av mig. Skönt att ha gått ner i vikt lite också.

Jag ska till Flamman ikväll med Cia, ska bli riktigt kul...jag brukade vara på flamman med Kevin och se jazzband på onsdagar. Fina minnen =)

Jobbar annars hela helgen, men imorgon ska jag nog till ett par tjejer och se Melodifestivalen..

Ha en fin helg alla =)

Bisous!!!

Miss you girl...Det var en sån mysig och behövd kväll! Tack för att du tittade förbi sötnos.
Är väldigt glad att vi började arbeta tillsammans och att vi började umgås. Tycker att du är en väldig fin och intressant människa =) Känns som att vi har väldigt mycket gemensamt.
Känns bra med vänner som man alltid vet att de finns utan att man behöver tänka på att de blir ledsna ifall man inte hela tiden hör av sig. Utan man vet att man tänker på varandra ändå.


J'Adore

I just love my new apartment!
Var en sån fin känsla att ta steget in i min lägenhet helt fixad! Allt var som jag tänkte mig och jag är på god väg klar med det mesta...
Fina Mia kom och besökte min nya flat idag och hon tyckte jag hade det väldigt fint =) Sen kort efter det kom Johan och Maria...de hade köpt en fin blomma till mig =) ska se till att den inte dööööör

Jag har haft lite konstiga drömmar den senaste tiden
En var om min stora fobi för luftballonger...drömde att jag såg en sprängas i luften...
Och denna natt drömde jag att någon tog sig in i min lägenhet och bara gick runt, va väldigt läskigt!  Och att jag fick parkeringsböter =) haha vilka bekymmer jag har!

Satt och youtuba lite och hittade en väldigt fin låt...eller mest pga en fin flicka som sjunger! Nämligen Ljuva Amanda
Hon kom ut på scenen som en liten söt ängel =)

Väntar.....

På att mina tapeter ska bli fixade så jag kan flytta in nån gång! Man är ju inte lite rastlös och förväntansfull liksom..

Hade ett väldigt fint och behövligt samtal med Kevin igår, har varit en tid nu då vi inte hörts av något mer än att bara gå igenom mina kläder han ska skicka.
Han blev så glad när han hörde mig i telefon eftersom att jag mår mycket bättre nu och är gladare..Det är så han vill ha mig =)
Vi pratade om att man kanske kan hälsa på varandra och kanske ta en semester ihop. Kevin och jag har ju reselivet tillsammans =)  Jag har ju så otroligt många minnen från Art On Foam med Kevin och vill inte glömma bort dem! Och det är jag rädd för att göra. Jag vill tillbaka till vissa ställen och bara känna mig "hemma".
Jag vill tillbaka till Barcelona, Biarritz och Rotterdam...Underbara Barcelona....vill villBiarritz - Där träffade vi helt underbara människor som jag än idag har kontakt med =)Rotterdam - Jag fixar för utställningen och vårat hostelrum

RSS 2.0