Spooky I Know
Visar lite av en kreativ sida, blir så där pysslig ibland. Ska tillägga att jag mellan pärlning/strykning och limmning så spela jag dragspel.....allt ska ju liksom hända på en och samma gång...annars är det ju inte kul !??

Just nu sitter jag och skriver lite inför jobbet imorgon...jobbar som bäst på kvällen har jag märkt.
Ska träffa mina gravida kvinna imorgon...se hennes stora mage innan den försvinner! Och det är snart....när hon ringde idag trodde jag absolut att ungen va ute! Men nej nej....Vi får vänta lite till!Finaste busfrön i väntan på bussen
Fin låt som avslutning!


Moster Nanna!!

Yes har underbara Karin och stintis lör-idag

Igår hade vi så mysigt! Vi gick faktist hela vägen in till stan och träffade på mumintrollet men både Karin och Stina var så blyga för honom, stod bara bakom mig hela tiden och gömde sig! sedan begav vi oss till en pizzeria och tog en med oss till St Larsparken, där vi satt i solen och käka!
Sedan blev det bosses och sedan bussen hem (det var barnens önskemål att åka buss!!) Söta Karin skrattade varje gång den där kvinnorösten kom upp vilken hållplats som var näst.

När vi kom hem så blev det mys i sängen framför Micke och Molle sedan Lilla Sjöjungfrun. Barnen slocknade så snabbt!
Alexander och hans polare Joakim kom förbi så vi satt i vardagsrummet, sen vaknade barnen och ville sitta med oss ett tag, Stina gick tillbaka till sänegn ganska snabbt men Karin som gillar vuxnas sällskap skulle sitta med tills de gick! Sen somna vi alla i min säng.

Idag har barnen målat Mors-dag teckningar till sin mor. Vi ska baka äppelpaj också som deras mamma ska få!
Sen ska vi dra oss ner till stan för att framkalla bilder hade jag tänkt mig!

Barnen kollar ju mycket på Micke o Molle just nu, så båda brukar sitta och yla o skälla i kör :-)

Saknar min Linn till tusen.....

I will be your housewife

Ja....då kom den frågan: Hanna vill du gifta dig med mig!?

Linn ställde frågan i Paris...på vårat hotell, när balkongdörrarna stod vidöppna och en orange gatulampa lyste in på mig när jag halvsov i sängen.
Vaknade av att hon låg över mig och höll ringen i handen och ställde frågan...
Chockad och överlycklig sa jag JA!

24/5 -2010 Paris!


Hela resan var underbar!
Vi bokade ett hotell som hette Alliance, va billigt men helt ok! Hade fransk balkong med en stenbalkong utanför där vi satt varje kväll och drack kall öl åt god mat och myste!
Första kvällen var det Cocorosie på schemat...otroligt förväntansfull och helt perfekt blev det...helt gudomliga dessa systrar! Vi snubbla efter konserten förbi Moulin Rouge

 

Cocorosie - Happy Eyez


Vi besökte en massa fina ställen som champs elysees, Sacre coeur,Eiffeltornet, Notre Dame, La Louvre och en massa annat.
Var typ 30 grader varje dag och 20-24 på natten...helt underbart...
Fint att ha haft min första semester med Linn, plus att man gått och blivit förlovad, en helt underbar känsla. Att veta att det är vi och att vi vill ha våra liv med varandra. Plus alla framtidsplaner vi har!
Älskar livet med dig!


RSS 2.0