Usch!

När Kevin och jag fixat och packat ner utställningen så skulle vi hem, men jag drog in till centrum för att köpa ostburgare till Kevin och mig, Kevin gick hem till hotellet i förväg. När jag var på gatan och såg hotellet kom en massa brandbilar och stannade utanför, jag sprang för att jag var orolig att det hänt nåt!

Men när jag kom fram såg jag att en bilolycka inträffat precis brevid hotellet och Kevin satt och arbetade utanför. Killen som hade kört i hade sprungit iväg, men när jag kom fram till bilen såg jag föskräckt en tjej sitta i framsätet där bilen slagit i, en kille höll hennes huvud mot huvudstödet, mellan hennes panna och haka var det helt blodigt. Brandmännen var tvugna att klippa av taket på bilen för att få ut henne, allt tog 30 min eller så. Killen hade kört fort och inte hunnit svänga, så han krascha med sin gamla Ferrari.

En massa människor stod och bara tittade och tog kort, jag grät nästan när jag såg henne helt livrädd hennes kille hade ju sprungit iväg av chock eller av ångest bara sitta där ensam med en massa främmande folk stirrandes och kanse vara förlamad för livet, hon var kanske runt 25, rött stort vackert hår och hon var väldigt vacker. Vet ej hur allt gick med henne, om hon är förlamad eller inte, hon rörde sig inte när jag såg.

Allt kan bara försvinna så otroligt snabbt, jag ska ta vara på den tid jag har och mina kära.Rotterdam e nice!

Vi drar snart till Ryssland, vi kommer nästan  åka 300 mil under 4 dagar.

Här i Rotterdam bor vi på ett hostel som heter Room Rotterdam, de har olika tema rum och vi bor i the Love room! Vi har hittat väldigt bra resturanger som vi alltid går till. 
Igår så gick vi på bio med ett par från Australien, när vi kom till bion så var det en massa studenter som skulle kolla, vi kom in gratis och vi kom in i en sal och visste inte vilken film det var, men vi fick se Hot Fuzz! 
För några dagar sedan såg vi The Simpson och den var väldigt bra. 


Holland here we come!

På tisdag fortsätter vi resan och turnèn och nästa stop är Holland, Rotterdam! Vi fick igår visumet till Ryssland, sitter fint i passet! Men gud så mycket strul det är att resa till Ryssland! Men roligt i slutet!

S
å min syster fick alltså en till flicka som heter Stina! önskar att jag var hemma och kunde gå på dopet och bara va hemma och leka med de små barnen! Saknar verkligen min familj nu!
Kommer bli svårt om jag nästa år flyttar med Kevin till lägenheten han kommer få, då kommer jag och Kevin åka till Sverige för att hämta saker som är mina, vi kommer ha en hel 3:a att möblera och fixa som vi vill. Kevins far vill hjälpa oss att renovera. Men innan det kommer jag hem för att arbeta och fixa mitt körkort! Kommer nog hem i november eller så och Kevin kommer efter ett tag eftersom att han måste skriva rapport och massa efter resan för gallerian som anordnade resan!
Och jag var ju ute och vandrade i bergen med 4 tjejer i helgen! Vilken upplevelse, vi hade ju en packåsna som tog den tyngsta pckningen, När man kom upp på topparna hade man en otrolig utsickt! Vi såg Mont blanc (europas högsta berg) Såg bara en stor snötopp! kolla in bilderna på   www.dirtylobster.pixbox.se

Puss o hej!
image16

RSS 2.0