Magont och stressad!

Sitter och väntar nu på kundtjänst hos vodaphone, har idag blivit lurad av en rolig påg att skaffa ny mobil...Är nöjd faktist! En bra mobil att ha på resan. Åkte in med mamma på Ikano huset idag och strosa runt, sedan så drog jag till stan och fikade först med Ola, var såklart underbart att träffa lillola! Gillar dig massor bror!
Sedan fick man äran att fika med Frida, alltid rolig och glad. Hon flyttar med från Lkpg för att dra till Malmö, tycker jag är bra gjort Frida!
Så kl 11:55 går flyget till Paris och sen tåget kommer till Grenoble kl 10 eller 11 på kvällen. Kommer bli en lång dag. Men det är mysigt att med resväska och ryggsäck strosa runt bland fransmän. Alla är så intresserade också, när jag första gången kom till Paris så var det 1 timma som jag vänta på Kevin och då kom en snäll kille fram och bjöd mig på cola o satt o snacka länge på ett fik.
Det är varmare i Frankrike nu så det blir skönt att gå mer lättklädd.

Kommer sakna er min underbara familj! Tack för att ni hjälper mig så mycket och ställer upp, kommer ni få tillbaka till tusen!
image4


Je veux

Har spenderat en helg hos min far, alltid lika mysigt att va hos honom. Har fixat musik och film inför resan, också har jag kollat igenom The L World säsong 4.
En väldigt bra serie som får ens känslor att fara runt, tänker lite på den tiden jag dejtade tjejer...Det va nåt speciellt och mysigt. Men är så glad att jag fann min Kevin.
Idag gick jag ut på promenad ensam på landet, gick in på en liten grusväg och efter ett tag hittade jag en liten sten häll där jag lade mig. Somnade nästan när jag hörde ljudet av fåglar och hummlor. Landet är fint och där kommer jag bosätta mig i framtiden, att bo i en lägenhet i stan frestar mig inte alls!
Jag är så glad att jag nu jobbat på en förskola och ser att jag verkligen passar som det. Fick så mycket beröm av personalen hela tiden, de tyckte jag skulle utbilda mig mer och att jag skulle komma så långt....Kul o höra!

Jag gillar låten Samson

Mums alla!

image5
Moi et Chartreuse

När verkligheten blir sagolik

När dagen 5 har gått så sitter jag på planet till Paris! Som tur det kommer Kevins polare Régis möta mig så jag inte virrar bort mig där i vimmlet.
Har varit hemma i nu 2 månader som har känts väldigt långt och behövd. Fått jobb lätt och fått in pengar till resan, träffat de vänner som finns kvar efter att jag varit borta! Man ser vilka som riktigt är ens vänner när man är borta. Pratade lite om varför vissa vänner bara inte bryr sig om att höra av sig nu när man är hemma , mamma sa att det var den svenska svartsjukan att vi svenskar har svårt att glädjas med andras lycka! Så e det!
Undrar om jag kommer helt hamnar i Sverige i framtiden, iallafall Linköping är en död stad.
Saken med mina vänner med som jag tänkt på, vissa är jag irriterad på eftersom dom är så slappa vill inget med sitt liv, låter så mycket tid rinna bort! Jag har växt ifrån vissa, så e saken!

Tänkt att denna sida är resedagbok för mig!

Next in my life starts 7/6  10 000 km Europa, England, Spanien, Frankrike, Italien, Ryssland, Tyskland, Polen, Holland och Schweiz

 image1


RSS 2.0