Så var det dessa människor med talang...

Blir imponerad av människan ibland, av alla dessa konstigt vackra. Vackra av talagen och bara vilka de är!
Varför blir vissa utvalda!? Det är ju något man föds med, något som sitter djupt inne i själen och alltså inget som man tränar eller växer upp med.
Man kan ju klart träna upp musikaliskt och dylikt men i slutet syns inte det vackra.

Har några minnen som alltid dyker upp titt som tätt...vet ibland inte hur jag ska hantera och se dem.
Tiden har gått fort och det är mycket som hänt....man hinner inte sumera förens något nytt dyker upp som tar den tiden för en.

Dagen med bror min

Adam sov över hos mig inatt och vi hade filmkväll.
Sedan gick vi till stan idag och strosa runt och bara var. Vi träffade Mia och tog en fika med.

Hemma igen

Nu är jag hemma igen från 2 veckors underbar tid i Frankrike. Ville verkligen inte hem.
Flyget var typ 1 timme försenat, så jag kom hem vid 21:30 till stan och var väldigt trött, även att jag tog direktflyg.

Konstutställningen som Kevin och jag ska vara med i startar nu i april i Berlin tror jag. Min är redan färdig, bara Kevin som finputsar sin!

Imorgon blir det stan med bror och fika med Mia!

Paris

Igår var jag och Kevin på bio igen ( i måndags såg vi "Be kind rewind" ). Vi såg den franska filmen Paris och den var jättebra. Jag förstod det mesta i filmen och det var inte alls jobbigt eller för ansträngande. Börjar mer och mer att komma in i franska språket och är faktist väldigt stolt över mig själv att jag lärt mig ett nytt språk bara sådär. Jag är fortfarande inte bra på att skriva och stava, men det kommer senare. 

Nu på Lördag kommer jag hem igen och börjar arbeta på tisdag. Så otroligt skönt att haft semester i några veckor. Får se om Miriam kommer hem till Lkpg nu över påsk. Tar lika lång tid för henne att ta sig från Göteborg till Linköping som det tar för mig att åka hem från Frankrike till Linköping. Lite konstigt tycker man.

Detta e en ganska ruggig sanning

"När jag är 60 år kommer jag att ha spenderat 20 år sovandes och 5 år av dessa till att drömma"

Soon Carrefour!

Vi ska snart dra till Carefour och införskaffa lite smått och gott för ikväll.

Det är Kevins födelsefest ikväll, vi ska ha den hemma i hans föräldrars hus. Tänkt att ha fruktdrinkar, bål och såklart öl. Det kommer nog lite över 20 pers, det är de närmsta polare till Kevin. Gillar dessa fester hemma, de varar ofta till tidiga morgonen där på.
Sedan ska vi tillaga lite småsaker att tugga på.
Vi har haft en slapp morgon, lång frukost och kaffe framför brasan.

Så fort jag kom till Grenoble kände jag mig som hemma. Känns lite underligt att ha 2 liv som jag så fort kan anpassa mig till. älskar det franska livet och sättet att leva. Känner att det finns så mycket att göra här.
Mysigt är att bara strosa runt på stan gå in på ett litet boulangeri och köpa en croissant och kaffe och sätta sig på en bänk i solen. Och sedan se alla de människor som alltid ser så typiskt franska ut vandra förbi. Och såklart få höra:
" Ohh salut Blondie! Tu es suedoise?? "

Kul att känna sig annorlunda och att människor ofta är intresserade av mig och min kultur. Förklarar ofta för folk här vad som är typiskt Svenskt och vädret i Sverige etc.
Jag är glad och känner mig otroligt fri, har chansen att bo i ett annat land och ändå ha kvar mitt Sverige. Jag har mål att nå för att komma dit jag vill....Känns underbart!
image115

Slappo

Kevin och jag ligger och kollar in serien how i met your mother. Har varit pa Ikea idag och Kevins foraldrar kopte ett bord tll honom i present. Ett bord som kommer vara fint och perfekt i lagenheten, de skrev ocksa over lagenheten pa Kevin nu sa han ar en stolt agare!
Vi har varit och kollat in golv och klinkers till badrummet och koket. Hans pappa har forklarat mycket for mig hur allt kommer byggas och hur jag vill ha det.
Kommer lagga upp bilder imorgon pa lagenheten och golvet etc. 
Igar at vi fondu ocksa, eftersom att Kevin fyllt ar sa fixade hans mor god mat och vin.



La Frilla!

image112
Idag har jag fått en lite kortare frilla.....ganska mycket kortare! Klänningen på bilden är också ny, denna ska jag pingla omkring i imorgon på Platens! Ville ta en sväng om på Platens imorrn innan jag drar till Frankrike. Men måste upp på lördag morgon tidigt....för att ta flygbussen till Skavsta. Kommer träffa min babe snart....känns otroligt!

Dagens citat

Ett barn på dagiset sa idag till mig " Vad gott du luktar idag! Du luktar Hotell!"

Busbarn!

Impossible


Why is so much things so beautiful!?

I wanna kiss you....

image111

Snart ny vecka!

Helgen har varit trevlans. Slappat och gjort precis vad jag vill, skönt att vila upp sig efter en ganska lång arbetsvecka! Idag var ju ute och promenerade 1h, det är den bästa träningen för mig och det gör jag gladligen varje dag. Ett gym lockar mig inte alls, bara stå och trampa på något band eller sitta och cykla. Gick och handlade lite mat idag med och fixade till en redigt god middag! Så skönt att ta hand om sig själv och bara ha tid att fundera över saker och ting.
Igår var jag hos Martina på en trevlig förfest, men jag var inte så pepp på att gå ut så jag drog hem när de gick till Harrys!
Måste träna ikväll på teorin till körkortet, jag och Johan ska skriva upp nu på torsdag (måste klara det nu innan jag drar till France). Och så ska jag klippa mig i veckan, kort hår med lugg! Trivs jag bra i, nu är det så långt och tråkigt.
Jobbar ganska mycket denna vecka på förskolan i Malmslätt, blir glad bara på tanken att jobba där. Trivs som fisken i vattnet. Sedan jobbar jag på Norstat ganska mycket också. Också trevligt att arbeta där, ringer ju till folk och ställer frågor inte lika jobbigt som försäljning. Det är dom perfekta jobben för mig nu när jag åker till Frankrike då och då.
Ska övningsköra imorgon med! Mamma kommer och hämtar upp mig =)

Mia och jag på Platens

Igår träffades jag och Mia för att ta några öl och snacka efter hennes långa Afrika resa. Va riktigt trevligt, Vi drog till Platens och satt där vid 23:00. Inte så mycket folk så vi hade tid att gå igenom saker och ting =)
Sedan började det komma in folk och man träffade väldigt intressanta människor!
En sak jag tänkt på nu när jag varit ute och festat i Sverige den senaste tiden, det är att så många killar är efter mig. Har hela tiden någon som svansar, igår gav en kille mig en hundring bara för att jag skulle köpa något åt mig. Kändes jättedumt men men...
Träffade en av mina trädpojkar igår med jättetrevlig prick.

I torsdags var jag barnvakt åt underbara barnen Karin och Stina. Dom var så snälla och fina hela tiden. Kevin slog en och annan signal när jag var där. Har varit ifrån honom för länge nu känner jag, tur att det bara är en vecka kvar!

RSS 2.0