Mama won't be making no birthday cake

Idag har jag varit aktiv!
Bakat typ 100 kanelbullar med bara mina små händer!
Bor ute i bergen i Kevins f
öräldrars hus, hel skönt. Hans föräldrar e ute och har semester nu så vi är ensamma och har det helmysigt. Dock måste Kevin jobba inför resten av resan vi gör!
Sitter helspänd på att min syster snart föder sin andra dotter Stina!  Och min Mamma och Jocke håller på att flytta till lägenhet ute på landet. Och min busiga lillebror Oskar har jag hört att han är likadan som mig när jag var liten, springer ifrån och gömmer sig så fort man kommer in till en affär!
Den 5 augusti ska jag ut med ett par tjejer och vandra ute i bergen i 3 dagar med packåsnor! Haha

image15
Don't Panic

Har precis avslutat arbetet i Biarritz vid stranden och värmen. Haft en underbar tid i Biarritz under World Championship surfing för Brudar! Vi arbetade i ett tält där det fanns gäst artister och andra utställningar och roligt folk.
Det va 35 grader varmt och solen gjorde mig brun, som tur var hade vi havet och surfingen mitt framför nosen på oss. Så vi kunde kolla på surfing och bada i stora vågor!
Gäst artisterna var från lite här och var och va hur charmiga som helst kommer sakna dom alla. Kevin fixade på min födelsedag en planka som han bad artisterna måla på! Sedan kom de alla till mig och sjöng, sedan på kvällen så var det avslutnings middag som Roxy Betalade för oss 40 pers som jobbade i konst tältet. Flor som arbetar för Roxy Marketing och hade hand om oss alla beställde in tårta till mig, men den kom så sent, och vi alla var ute och drack o snackade på uteserveringen.
Man träffar så underbart och intressant folk! Love my life, varje minut!

älskar Kevin i mitt liv, han gör att varje dag blir minnesvärd!


Denna planka fick jag i födelsepresent av 9 olika personer!

image8image9
image11image12
image13

RSS 2.0